mandag 22. mars 2010

Da er nymaskinene i hus og syrommet ryddet!

Her er mitt fantastiske hobbyrom som jeg bare elsker. :)


I Billyhyllen til høyre har jeg alle småting som overlocktråd, knapper, symerker, glidelåser, strikk, kantbånd osv. pakket i gjennomsiktige plastesker eller syltetøyglass. I tillegg har jeg mønsterene og sybøkene mine der.Hele det hvite dobbeltskapet er fullt av stoffene mine og på siden henger det et trådstativ med all min vanlige sytråd og alle undertrådspolene (skal kjøpe meg et til for det ble ikke plass til alle). 


Coverproen og Overlocken på bordet ved vinduet mens den vanlige symaskinen min må stå på klippebordet mitt for at jeg skal få plass til alt... ;)
9 kommentarer:

 1. Ojoj! Litt misunnelig på det rommet der.

  SvarSlett
 2. jeg er KJEMPE misunnelig!! selv har jeg stoff og symaskin i et kjøkkenskap... og sy-ting i en liten ikea-kommode inne i vitrineskapet i stua... slik blir det når en har leilighet på 65 kvm - og to små gutter... gleder meg til hus og eget hobbyrom!!!

  SvarSlett
 3. å herreguuud.. sånn der vill jeg ååå ha! :) SKAL ha meg et hobbyrom når vi ordner kjellern. Jepp :)) Så lurer jeg banne meg på om jeg ikke skal ha sånn forvaring du hadde til stoffet ditt.

  SvarSlett
 4. Veldig fornøyd ja, deilig å ha mitt eget rom nå som vi har stort nok hus til det. :)

  SvarSlett
 5. For et herlig syrom :D Skulle ønske mitt var like stort :)

  SvarSlett
 6. Wow! Her var det ryddig og flott! Tipper du koser deg! :)

  SvarSlett
 7. WOW!! :-o
  Når skal du ha tid til å gå skole med det rommet der i nærheten?? ;-D

  SvarSlett
 8. Sååå herlig rom... Ble en smule misunnelig der ja. Selv har jeg en liiiiten krok på soverommet våres... Alt for liten plass. Drømmer om å installere meg på dobbel-garasje loftet!! Det hadde vært noe det :) hihi

  Klem Beate

  SvarSlett
 9. Sofia: Må bare prøve å ha litt selvkontroll og ta meg selv i nakken og dra meg selv ut innimellom... ;)

  SvarSlett

Blir veldig glad for all tilbakemelding. :)

Har dessverre opplevd en del spam-kommentarer her inne, og jeg ser meg derfor nødt til å innføre ord-gjenkjenning på kommentarene igjen.

Klem Maja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Hobbybok jeg har bidratt i

Følgere

Sybok jeg har bidratt i