søndag 23. oktober 2011

Ugler og biler i bodyform

Når jeg hadde litt sytid i går rakk jeg disse i tillegg til genseren til min nevø. Liker fasongen på denne modellen kjempegodt, og skal sy enda fler til mini også snart.

Begge er til salgs i EPLABUTIKKEN min.

Str: 92
Mønster: eget
Stoffer: Printknits og Cetho
6 kommentarer:

 1. Det uglestoffet er jo bare sååå skjønnt! Har litt liggende på vent så jeg skal være heeelt sikker på at jeg bruker det til riktig formål den dagen jeg skal bruke det.. med fare for at det blir liggende en stund! Fine bodyer!!

  SvarSlett
 2. Disse var råfine! Og gøy at de kan brukes både av gutt j jente :-) Bruker d rynkebånd apparat? De var så jamne og fine rundt hele :-) Er titt og ofte innom bloggen din, og alt du lager har høyt nivå av det å være nøyaktig,velge stoffer som passer til ferdig lager :-) Du er for megen stor insprasjon :-)

  SvarSlett
 3. Så fine bodyar, bilstoffet var kjempe tøft!=)

  SvarSlett
 4. Mette: Jeg bruker kantbåndsapparatet på Coverpro-maskika mi ja.

  Tusen takk for kjempekoselige kommentarer alle tre. Setter veldig stor pris på det. :)

  SvarSlett
 5. Så fine! Liker spesielt godt halsåpningen, den ser både praktisk og behagelig ut! Og uglestoffet er bare sååå kult!
  Ser at jeg ikke lenger dukker opp i bloggrollen din. (Det kan jo hende at du ikke vil ha meg der lenger, men det skjedde samtidig hos flere av følgerne mine, så jeg tror ikke det.) Hadde du orket å slette meg, og legge meg til på nytt, for å se om det hjelper? :) Har vært ganske flink med innleggene nå i høst, og vil veldig gjerne at du skal se det jeg gjør, du er jo ett av min største blogg-forbilder. ;) :)
  Klem fra Anna

  SvarSlett
 6. Da er du iallefall på plass på min maskin Anna. :)

  SvarSlett

Blir veldig glad for all tilbakemelding. :)

Har dessverre opplevd en del spam-kommentarer her inne, og jeg ser meg derfor nødt til å innføre ord-gjenkjenning på kommentarene igjen.

Klem Maja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Hobbybok jeg har bidratt i

Følgere

Sybok jeg har bidratt i