mandag 19. mars 2012

Konkurranse!!!

Laget en heldrakt i str 80 for et par dager siden som jeg likte godt, men trykknappene i halsen sitter utrolig hardt, for hardt til at jeg ville selge den til full pris.

Men i stedet for å bare sette ned prisen tenkte jeg at jeg like godt kan gi den bort til noen av mine trofaste blogglesere. :)


For å kunne vinne dressen må du (les NØYE):
-Skrive en kommentar under dette innlegget der du skriver minst en god grunn til at akkurat DU bør vinne denne dressen. 
-Mailadresse hvis du ikke har blogg slik at jeg kan få tak i deg.


Håper på mange kreative bidrag.


Trekningen blir 1.april, men ingen aprilspøk.26 kommentarer:

 1. Den var då heilt nydelig :)
  Ein kjempe god grunn, ja....den var eilt nydelig og eg likte den super godt :)
  Men ein god grunn, ja det får eg heller finne.
  Eg er fadder for ein deilig liten gut som eg ser for meg krabbande avgårde i dei litt mystiske pingvinane :)
  klem :)

  SvarSlett
 2. Åh, så fiiiin:) Tja, jeg er mamma til tre små på 4,2 og 5 måneder. Og etter en utrolig lang og tøff vinter trenger vi en liten opptur:D
  Hilsen fra Heidi

  SvarSlett
 3. Jeg elsker bloggen og produktene dine, men grunnen til at akkurat jeg burde vinne denne her, er at jeg aldri noen gang før har hatt hellet med meg i give-awayer:) og fordi jeg straks skal bli tante igjen til en liten gutt. Jeg hadde blitt veldig stolt over å kunne gi ham denne heldrakten;)

  SvarSlett
 4. Jeg synes du er veldig kreativ og lager mye fint. Jeg strikket for en stund siden en pacmanlue i turkis, brunt og sort etter en oppskrift som du har laget. Den ble veldig fin, i str. ca. 2 år.(siden jeg strikker litt stramt) ;)
  Denne dressen var nydelig og veldig artig mønster som jeg tror min baby (som kommer i slutten av oktober) kommer til å bli veldig fin i. <3

  SvarSlett
 5. storesky@hotmail.com19. mars 2012 kl. 16:49

  Så fin dress! Denne kunne vi ha trengt, men har ikke noe bedre grunn enn at lille jenta mi endelig har begynt å vokse i rekordfart og trenger nye klær. Jeg fødte nemlig 10 uker for tidlig i august og jenta mi var 1100g og 35cm da hun kom. Etter noen måneder med dårlig vekst har hun endelig begynt å vokse, og hun vokser fort! Nå bruker hun str 68 og det er ikke mange ukene siden det var aaalt for stort. Så hun trenger nye klær hele tiden. Blir fort dyrt, så det går i billige (les: kjedelige) klær fra HM og Cubus. Hadde vært veldig gøy med noe som ingen andre har! Og så synes jeg jenter også skal kunne bruke blått :)

  Vil også takke deg for en inspirerende blogg. Har børsta støv av mormor sin gamle symaskin etter å ha oppdaga bloggen din. Mye bra tips og linker til mønster for nybegynnere. Jeg har fortsatt langt igjen til ditt nivå, men jeg jobber med saken ;)

  SvarSlett
 6. Så fin :)
  Hadde vært fin til gùbarnet mitt den der, stakkaren arver klær av storesøstra si.. skulle gjerne sydd mer til han selv(sydde dåpskjolen hans da), men har vært alene hjemme siden slutten av januar med to små gutter, voksende mage og bekkeløsning så har ikke hatt mye tid og overskudd til sying i det siste :/
  Og om den ikke blir passe til han får den bli til lillejenta vår som kommer i sommer og skal pryde seg i maja-spencer'n sin ;)

  SvarSlett
 7. Så fin:)
  Slenger meg med i konkuransen, venter nr 2 i juni og denne dressen passer perfekt sidan det er ein gut me ventar:)

  SvarSlett
 8. Utrolig kul dress :-) Syns det er så morsomt å følge med på tingene du syr, er så mye fint!! Min gode grunn til at jeg burde vinne er rett og slett at lille Lucas'en min hadde vært kjempekjekk i den når den passer til høsten :) Og selvsagt skal du i så fall få actionbilde ;) Krysser fingre og tær!

  carina.c.pinderup@gmail.com

  SvarSlett
 9. Kjempefin dress! :)
  Denne hadde nok passet perfekt til min gutt, som kler blått kjempegodt! Vi synes vi fortjener å vinne siden vi ikke har noen butikker her jeg bor som fører klær som ikke "alle andre" har! Synes vi fortjener noe som kan skille seg ut, og kanskje spre litt blest om dine klær her oppe også! :) Hilsen Isabell og lille Vinjar i Finnmark - Alta!
  isabellselnes@live.no
  www.isabellsunivers.blogg.no

  SvarSlett
 10. Åhh så utrolig søt dress! :)

  Nå har jeg ingen barn selv enda, men jeg har ei venninne som har en liten sønn, hadde vært utrolig koselig å kunne gitt denne i gave til han! :)  klem fra siv anita pettersen
  siv_anita_pet@yahoo.no

  SvarSlett
 11. Melder meg på denne selv om jeg ikke trenger den selv.Denne ville jeg gitt til min fetter som venter sin første nå snart.Han er så god og grei gutt så dette hadde han fortjent.
  Klem Charlotte

  SvarSlett
 12. Denne hadde vært kjempesuper å vinne til min lille pode! En super gutt som akkurat nå er midt i mellom str 74 og 80, og dermed ville passet kjempekjempegodt i drakten! Dessuten er jeg en slik mamma som aller helst har på "babyen" min heldress og sparkebukse, men dessverre er det litt vanskelig å finne det i vanlige butikker i str over 74 syns jeg. Jeg er nok litt gammeldags, men syns barn skal være barn. Og dine klær passer akkurat inn i det! Og dessuten er jeg en smule retro, og det syns jeg faktisk drakten din er også! Og, ja, nå vet ikke jeg, men er ikke det motivet Gunnar fra sesamgata? I alle fall ligner det på han han jeg forbinder med navnet gunnar. Akkurat det navnet syntes min mann at vår pode skulle hete. Men jeg sa nei, fordi jeg bare tenkte på han i sesamgata. Så da har vi enda en grunn: vi gjør min mann fornøyd også:=)

  Krysser fingre på store og små!

  SvarSlett
 13. Den var kjempe stilig! Kakemonster var det første jeg tenkte på! :D Hehe! Og da hadde den passet perfekt for minimannen her i hjemmet. Elsker heldrakt og blått er flott!
  Ha en fin kveld :)
  -Helene-
  riola@live.no

  SvarSlett
 14. Utrolig fin hel dress :)
  Jeg vil gjerne vinne for så å gi den videre til ei venninne som har en liten gutt, hennes gutt ligger da på sykehuset syk for noe de ikke finner ut hva er, så jeg synes han fortjener denne hel dressen =)

  charlotte_kolnes@hotmail.com

  SvarSlett
 15. Heisann :-)

  Kjempefine hele dresser du lager, tenker barnebarnet Odin ville ha kost seg i den fine dressen.
  Ønsker deg en flott uke!!

  Mvh Merete
  m-korsg@online.no

  SvarSlett
 16. Heihei :-)
  Ble mamma til en liten gutt sist fredag 9 mars.
  En liten keiser..
  Han er så god og snill :-)
  Hadde jeg vunnet så hadde dette blitt det første plagget i str 80 som han får :-) Syns dressen var utrolig søt! :-)

  SvarSlett
 17. 1. grunn, jeg er et kakemonster;o)
  2. grunn, jeg er lut lei rosa og prinsesser og hello kittty
  3. min lille bølle kan boltre seg fritt i majadress
  4. jeg sitter på nattevakt og syns litt synd på meg selv;o)
  5. fordi jeg beundrer dine syferdigheter!

  SvarSlett
 18. Åå, gud så fin den var! Jeg vil gjerne være med, men jeg er så dårlig på slik "jeg fortjener det fordi"-greier. Jeg fortjener det jo ikke mer enn de andre som deltar, men en ting er sikkert, og det er at her blir det satt pris på. Familien vår lever på éi lønn, og det er litt trangt til tider, så det blir ikke kjøpt så mye mer enn det en trenger. Jenta vår er 7 mnd nå, og hun har ingen heldresser fra str. 74 og oppover enda. Må også få si at det var en nydelig dress, med kjempetøft motiv. Og jenta vår kler blått mye bedre enn rosa osv, som vi begynner å gå lei av, hehe.. Krysser fingre, tær og øyne for at lykken er med oss:)

  linda_nysveen@hotmail.com

  Ha en fortsatt fin dag!:)

  SvarSlett
 19. Grunnen til at akkurat jeg skal vinne er rett og slett frdi jeg synes den dressen var superlekker og jeg ville jo aldri klare å sy noe slikt selv, så det vill evære en stor glede å vinne. Men de fleste andre her er sikkert minst like verdige vinnere som meg og vi har vel alle lyst på denne, så jeg for si et lite lykketil til alle sammen.

  PS: linker til konkurransen din på min blogg også :)

  Mvh. kristine907@gmail.com

  SvarSlett
 20. Den var nydelig :)
  Grunnen til at jeg bør vinne denne er at jeg har en gutt som nå bruker str 74, så denne ville jo vært midt i blinken for han :D

  Hilsen Kine :D

  SvarSlett
 21. Hei Maja.
  Jeg er rimelig fersk i denne bloggverden selv, men har lest din blogg en stund. Jeg har strikket en liten strikkejakke etter ditt tips, heklet lykt og strikket marius vesten din. Alt ble jeg super fornøyd med. Denne drakten var bare så herlig og jeg har så lyst å vinne den. Da jeg bare har jenter selv, ønsker jeg å gi den i gave til min nieses sønn. Hun har altid vært så snill og hjelpsom og fortjener noe ekstra fint til sin lille prins Emil Johan:-) Ha en kjempe fin dag!

  Hilsen Miriam.

  SvarSlett
 22. Hei. Kom nettopp over bloggen din her jeg surfer. Er hjemmeværende mens jeg venter på at mitt første barn skal melde sin ankomst (termin 21april). Æ trur det blir gutt :) Å det hadde jo vært kjempe artig å vinne denne dressen :)
  Hvorfor skal æ vinn? Synns det e kjedeli å gå hjemme å vente å det hadde vært koselig å få nokka artig i posten mens æ vente ;)

  Hilsen Hilde :) hildejo@tnett.no

  SvarSlett
 23. Så nydelig dress! Denne må jeg vinne rett og slett fordi lillegutt har bæsja ut alle dressene vi har til han!! Det er gule flekker på alt han har :P Heldigvis passer denne dressen om noen mnd ennå, så da har vi kvitta oss med bæsjedressene ;)
  Krysser fingrene for at det ikke blir bæsj på denne også! haha ;)

  nini_wim@hotmail.com

  Klem <3

  SvarSlett
 24. Kjempesøt dress :) Min gode grunn for å vinne dressen er at min søte lille fylte 1år i helgen og hun fortjener en sånn vakker dress som er god å bruke i bhg. :)

  anette_skaar_87@hotmail.com

  SvarSlett
 25. Hei :)

  Den dressen der var helt fantastisk søt :) Og ganske tøff igrunn :) Min lille prinse på 7 mnd har mer lyst til å vinne den enn meg faktisk, og da har han skikkelig lyst på den :) Erik Aleksander hadde blitt SÅ tøff i den dressen der. Vi skal reklamere for deg på FB hvis vi vinner ;)

  siv.borkhus@googlemail.com

  Klem fra Siv Mona og lille Erik Aleksander ( som har skikkelig lyst på ny fin dress )

  SvarSlett
 26. Den så kjempestilig ut, og jeg har et lite familiemedlem som ville sett kjempekul ut i en fine drakten :)
  Mvh Camilla, toyotacrown(ætt)hotmail.com

  SvarSlett

Blir veldig glad for all tilbakemelding. :)

Har dessverre opplevd en del spam-kommentarer her inne, og jeg ser meg derfor nødt til å innføre ord-gjenkjenning på kommentarene igjen.

Klem Maja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Hobbybok jeg har bidratt i

Følgere

Sybok jeg har bidratt i