søndag 4. mars 2012

Skjerf på en snurr

Etter inspirasjon fra TinaF har jeg kastet meg ut i prosjekt loop/rundskjerf. Her er mitt første som er laget til en liten frøken som snart har bursdag. Jerseyen var litt "rullete", men ellers gikk syingen av første prototyp ganske så bra fakltisk. Nå får jeg håpe den faller i smak hos en motebevisst tolvåring. :)

Str: XS/S
Mønster: eget
Stoffer: Jersey fra Textart og interlock fra Printknits


4 kommentarer:

 1. Stilig! Synes de prikkene er flotte, og de går til det meste :) Hvordan er interlocken fra Print Knits? Er godt fornøyd med den ensfarga jersey'en, men interlocken har jeg ikke prøvd. Har du forresten testa den i coverpro'en?

  SvarSlett
 2. Jeg har kjøpt mye av interlocken og alltid vært fornøyd hittil iallefall. Har brukt den mye i coverproen også, og det går helt fint. Den er litt mer "lodden"/"nuppete" enn Hilco sin, men så er jo prisen MYE lavere også da. ;)

  SvarSlett
 3. Elsker loopene til Tina F! Men jeg sliter med å få til TUT'en - kanskje jeg må prøvde igjen, de er jo rålekre! Hiv deg med på GA'en vår (http://ssssshopblog.blogspot.com/2012/02/giveaway.html) og sjekk ut blogshopen vår, kanskje du finner noe du liker :) KLEM

  SvarSlett
 4. Kjempelekkert skjerf!:) kunne jeg gjerne sydd til meg selv:) du er en god inspirasjonskilde:)

  SvarSlett

Blir veldig glad for all tilbakemelding. :)

Har dessverre opplevd en del spam-kommentarer her inne, og jeg ser meg derfor nødt til å innføre ord-gjenkjenning på kommentarene igjen.

Klem Maja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Hobbybok jeg har bidratt i

Følgere

Sybok jeg har bidratt i