søndag 1. april 2012

Og vinneren er....

Tusen takk til alle deltagere på min lille konkurranse. Var så mange flotte grunner at det var helt umulig å velge den beste uten at jeg følte at jeg var urettferdig mot noen andre. Derfor måtte jeg til slutt ty til min venn "random.org" som måtte trekke vinneren for meg.

Gratulerer så mye til Linda Nysveen.

Og til dere andre vil jeg trøste med at det nok kommer flere konkurranser her på bloggen, så kanskje det blir akkurat DU som er heldig vinner neste gang.


Her er innlegget som ble trukket ut:


Åå, gud så fin den var! Jeg vil gjerne være med, men jeg er så dårlig på slik "jeg fortjener det fordi"-greier. Jeg fortjener det jo ikke mer enn de andre som deltar, men en ting er sikkert, og det er at her blir det satt pris på. Familien vår lever på éi lønn, og det er litt trangt til tider, så det blir ikke kjøpt så mye mer enn det en trenger. Jenta vår er 7 mnd nå, og hun har ingen heldresser fra str. 74 og oppover enda. Må også få si at det var en nydelig dress, med kjempetøft motiv. Og jenta vår kler blått mye bedre enn rosa osv, som vi begynner å gå lei av, hehe.. Krysser fingre, tær og øyne for at lykken er med oss:)

linda_nysveen@hotmail.com

Ha en fortsatt fin dag!:)


1 kommentar:

Blir veldig glad for all tilbakemelding. :)

Har dessverre opplevd en del spam-kommentarer her inne, og jeg ser meg derfor nødt til å innføre ord-gjenkjenning på kommentarene igjen.

Klem Maja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Hobbybok jeg har bidratt i

Følgere

Sybok jeg har bidratt i