fredag 22. juni 2012

Enda et oppsamlingsinnlegg fra meg....

Mini har vokst som en rakett de siste mnd, og trenger derfor sårt påfyll av klær i str 98. Her er de siste kreasjonene jeg har laget når jeg har fått tid til litt søm innimellom hverdagens kjas og mas. :)

Monstertruck-buksa gikk fra et irritasjonsmoment til at jeg ble superfornøyd. Da jeg hadde klippet ut bakdelene på buksa hadde jeg plutselig ikke nok sammenhengende stoff til å klippe fremsidene. Men etter litt sukk og stønn kom jeg på at jeg kanskje kunne lage dem i to deler. Og kontrastsømmen jeg sydde for å stikke ned sømmen bak gjorde seg som en kul detalj synes jeg. Tror kanskje jeg skal kopiere denne ideen senere også. ;)5 kommentarer:

 1. Oi, så mye fint! Ble stilig når du delte opp buksa slik! Liker de lommene du lager så godt også. Har lenge hatt planer om å prøve slike, men har ikke blitt noe av ennå.

  SvarSlett
 2. Enig med Ingrid. Lommene dine er utrolig flotte..du kunne ikke tenke deg å lage en tut på dem? :)

  SvarSlett
 3. Takk for koselige ord. Reiser på ferie nå, men skal se om jeg ikke får laget en tut når jeg er tilbake. :)

  SvarSlett
 4. Nå har eg sotte å sett en stund på bloggen din,og gud så flink du er til å lage tøy :) Utrolig imponerende! Ha en fin sommer :)

  SvarSlett

Blir veldig glad for all tilbakemelding. :)

Har dessverre opplevd en del spam-kommentarer her inne, og jeg ser meg derfor nødt til å innføre ord-gjenkjenning på kommentarene igjen.

Klem Maja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Hobbybok jeg har bidratt i

Følgere

Sybok jeg har bidratt i