torsdag 25. april 2013

Mens vi venter på sommeren...

To fargerike sommersett med herlige freshe limegrønne kanter som har havnet i butikken min. Håper på å rekke å sy flere slike sett nå fremover, og har allerede begynt på et par haremsbukser som kommer for salg snart. :)

Str: 92/98 og 104/110
Mønster: Egne
Stoffer: Textart, Sydilla og S&S
4 kommentarer:

 1. Knallfine sommersett! Kjempeflotte farger og mønstre og. Holder på å planlegger sommerklær jeg og. Har klippet klar alle mønstre, men venter fortsatt på at stoffene jeg skal sy av kommer i posten. Ble ekstra inspirert av å se plaggene dine. Har du brukt ett vanlig buksemønster og forkortet føttene til shortsene, eller er shortsmønsteret ditt mer komplisert enn som så (Jeg er dårlig på å lage mønster selv, så håper det er enkle løsninger på å lage shortser :D)

  SvarSlett
 2. Heisann og takk for koselig kommentar. Shortsene er forkortede bukser ja, så ikke noe problem å fikse det selv. :)

  SvarSlett
 3. Så herlige sommersett! Jeg bestilte en vest hos deg en gang som vi har likt kjempegodt. Finner ingen nye i butikken. Er det mulighet for at du syr flere av de? Den vi har begynner å bli liten nå.


  SvarSlett
  Svar
  1. Kan sy vest ja, bare send meg en mail med ønsket str of farger/mønstre du liker. :)

   hobbykrok@yahoo.no

   Slett

Blir veldig glad for all tilbakemelding. :)

Har dessverre opplevd en del spam-kommentarer her inne, og jeg ser meg derfor nødt til å innføre ord-gjenkjenning på kommentarene igjen.

Klem Maja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Hobbybok jeg har bidratt i

Følgere

Sybok jeg har bidratt i